Rregullat

 • Ndryshimi i Rregullave të lojës së fatit LOTO 7/39 datë 03.07.2014

  Shkarko
 • Ndryshimi i Rregullave të lojës së fatit LOTO 7/39 datë 05.09.2011

  Shkarko
 • Rregullat për pjesëmarrjen në lojën LOTO 7/39 dhe Joker nëpërmjet internetit

  Shkarko
 • Tabela e sistemeve

  Shkarko
 • Rregullat e lojës LOTO 7/39

  Shkarko
 • Rregullat e lojës JOKER

  Shkarko